Jonas Persson. Cert massageterapeut

jonas_MG_3360

Jonas är utbildad massageterapeut i svensk klassisk massage av branschrådet svensk massage och idrottsmassage sedan 2012. År 2018 valde Jonas att vidareutbilda sig till medicinsk massageterapeut, personlig tränare och kostrådgivare där han är certifierad av branschrådet medicinsk massage.

Under sina 10 år som massör har han bland annat jobbat på en idrottsmedicins klinik och en rehabklinik. Där har han behandlat aktiva motionärer och elitidrottare, både förebyggande och i rehabiliterande syfte. Förutom sitt brinnande engagemang för sitt yrke medföljde synskadan som han drabbades av vid 19 års ålder förmågan att utnyttja samt förstärka de andra sinnena som är en enorm tillgång i sitt möte med klienter och således de behandlingsplaner som utformas för var och en.

Jonas har alltid haft ett genuint intresse för träning i alla dess former. Fram till ögonsjukdomens debut 2008 spelade han fotboll i många år. Därefter blev hans passion inom sporten styrketräning och löpning istället, men har även funnits ett inslag av brottning under åren.

Frikort och högkostnadskort gäller INTE hos Jonas
pris massage:
25 minuter          360:-
55 minuter          680:-

Fr.o.m. vecka 32 kommer Jonas att erbjuda massage och personlig träning även på lördagar. Första bokningsbara lördagen är den 13 augusti. Vi kommer att justera både tider och priser och erbjuder då följande helgpriser:
25 minuter          420:-
50 minuter          780:-
75 minuter          1200:-

PT helg 60 minuter          780:-