Kontakt

Dammfrivägen 63

217 63 Malmö

Telefon: 040-300 314

Skicka e-post: info@kiropraktorlaurin.nu

 


Visa större karta

Med bil:
Kommer du körande på Regementsgatan från stan så ta till vänster vid Kronprinsen och du är på Mariedalsvägen. Fortsätt söderut på Mariedalsvägen som sedermera byter namn till Lorensborgsgatan vid korsningen John Ericssonsväg och fortsätt över korsningen tills du kommer till nästa ljuskorsning som är Hallingsgatan.

Ta till höger där och fortsätt 100 m till Dammfrivägen. Ta till vänster och kör ytterligare 50 m till vändzonen. Sväng in på parkeringen och använd parkeringsplats nr 5, 6, 7 och 8.
Kommer du körande söderifrån på Trelleborgsvägen fortsätter du till Stadiongatan, där du tar till vänster. Fortsätt fram till Lorensborgsatan, ta till höger och fortsätt fram till Hallingsgatan.

Ta till vänster där och fortsätt 100 m till Dammfrivägen. Ta till vänster och fortsätt sedan ytterligare 50 m till vändzonen. Sväng in på parkeringen och använd parkeringsplats nr 5, 6, 7, 8.

Med buss:
Busslinje 8 stannar precis vid korsningen Lorensborgsgatan och Hallingsgatan, varifrån det är ca 3 minuters gångväg till praktiken.