Liwia Vårdcentral

Nytt spännande på gång

Vi är glada över att kunna meddela om vårt nya partnerskap med Liwia Vårdcentral som närmar sig!
Liwia vårdcentral ligger vid Drottningtorget inne i centrum. Detta är en ny vårdcentral som lägger stort fokus på hög kvalitet och innovativa strategier för att förbättra vården.

Liwia erbjuder högkvalitativ vård med erfarna specialistläkare inom allmänmedicin, distriktssköterskor, dietister, arbetsterapeuter och andra kompetenser under samma tak. Deras app kommer även att lanseras inom kort vilket ger möjlighet för att söka vård digitalt.

Förmåner för patienter listade på Liwia Vårdcentral
Detta partnerskap innebär också fantastiska förmåner för våra medlemmar på gymmet på Kiropraktorkliniken Laurin. Alla som är listade som patienter hos Liwia Vårdcentral kommer att erhålla en exklusiv förmån – 50 % rabatt på gymkort här hos oss på Kiropraktorkliniken Laurin. Vi tror på kopplingen mellan fysisk aktivitet och hälsa, och detta samarbete gör det enklare än någonsin för dig att ta hand om både din fysiska och medicinska välbefinnande.

Partnerskapet mellan Kiropraktorkliniken Laurin och Liwia Vårdcentral representerar en spännande möjlighet att skapa en utmärkt vårdupplevelse för invånarna i Malmö. Tillsammans kommer vi att fortsätta att arbeta för att främja hälsa, välbefinnande och en aktiv livsstil i vårt samhälle.


Håll utkik efter fler uppdateringar om vårt partnerskap och de förmåner det medför. Tillsammans strävar vi efter att göra Malmö till en plats där hälsa och vård går hand i hand. 


Med vänliga hälsningar,

Kiropraktorkliniken Laurin och Liwia-teamet

Liwia Vårdcentral