LISE-LOTT LJUNG, Performance Coach

Lise-Ltt Ljung

PERFORMANCE COACHING! Någonting för dig?

Lise-Lott Ljung Din coach, navigator och inspiratör inom träningsvärlden!

De allra flesta idag vet mycket väl vad en PT är då personlig tränare som begrepp har funnits hos oss ganska länge. Vi på HTA gillar, som du säkert vet, att ligga i framkant och vill därför introducera dig för ett nytt begrepp som breddar bilden av träning och dina möjligheter att nå dina mål!

Att träna med en PERFORMANCE COACH ger inte bara en fysiskt stark kropp genom ett professionellt och genomtänkt upplägg utan tillför också en MENTAL dimension. Som PERFORMANCE COACH har jag, förutom gedigen utbildning som Personlig Tränare, också en djup kunskap som Mental Tränare Sammantaget ger det mina klienter en språngbräda som snabbare låter dem få de resultaten som de eftersträvar.

Frågan är om du är en av dem som jag skall möta framöver? Känn in och våga agera på din känsla!

Förresten, en sak till som kan vara bra att veta! Performance Coaching handlar inte bara om att du kommer att bli stark och vältränad. Du kommer även att ha hälsa och välmående på topp vilket kommer att ge eko till dina nära och kära. 

 

Om Lise-Lott Ljung:
Lise-Lott Ljung är en Sveriges mest erfarna personliga tränare.

Hon var pionjär inom Personlig träning och startade sin karriär år 1999 på Grand fitness i Stockholm där hon tränade Sveriges näringslivselit.

Lise-Lott har 10 000 PT-timmar på sitt CV och har arbetat som tränare i två decennier samt en gedigen akademisk utbildning inom träning och hälsa ifrån Gymnastik och Idrottshögskolan, Stockholm.
Hennes egna idrottskarriär talar för sig själv, flerfaldig Svensk Mästarinna i en av de mest krävande idrotterna: skidskytte.
Lise-Lott är känd för sin sköna karisma, humor och får alltid ut det allra bästa av sina klienter.

Vi ses på träningen!

Vill Du ta din hälsa till Ny nivå? Maila : Lise-Lott@hta.se

 https://www.hta.se/performance-coaching

Öppettider

Måndag  07.00 – 20.00
Tisdag  07.00 – 20.00
Onsdag  07.00 – 20.00
Torsdag  07.00 – 20.00
Fredag  07.00 – 18.00
Lördag  09.00 – 16.00
Söndag  09.00 – 16.00
 

Kontakta oss

Geijersgatan 8, 216 18 Limhamn
E-post: info@kiropraktorlaurin.nu
Tel. 040- 300 314